Toffe gepersonaliseerde producten voor je manege / ponykamp!

Er is niets leukers voor die kinderen dan op ponykamp gaan of hun favoriete paard of pony een week leasen. Hoe leuk is het als je personaliseerde producten kan verkopen aan ze met hun favoriete pony of paard er op?

Kleurrijke digitale tekeningen

De kinderen zijn dol op kleurrijke tekeningen en vooral als het een van hun favoriete pony’s of paarden zijn! Ik heb goede kwaliteit foto’s nodig en dan kan ik ze voor je tekenen. Wil je er een serie van maken is het handig als de foto’s allemaal een beetje hetzelfde zijn – misschien heb je die al laten maken voor een smoelenboek 🙂

Ik maak voor stallen een aparte prijs gebaseerd op het aantal paarden dat getekend moet worden, ik kan ze allemaal in dezelfde stijl doen of in 1 of twee verschillende stijlen. Als ik in 1 keer diverse paarden moet tekenen ben ik veel minder tijd kwijt waardoor ik de prijs ook leuk kan houden.

Als voorbeeld kan ik voor een 10 paarden elk een eigen fullcolor digitale tekening maken voor 140,-. Je krijgt dan de digitale bestanden die zelf mag gebruiken voor je eigen stal of manege.

Je eigen producten

Met je digitale tekening ben je er nog niet – dan is het tijd om het om te zetten naar leuke producten! Je kunt het proces volledig uitbesteden via Spreadshirt. Je hoeft dan zelf geen voorraad aan te leggen waardoor je minder risico loopt. Je kunt wel zorgen dat je bijvoorbeeld een paar shirts, stickers of buttons op locatie hebt voor de snelle beslissers!

Voor Roxana heb ik er ook een webshop gemaakt op: https://roxana-graman.myspreadshop.nl/ zo heb je er zelf geen extra kosten aan maar kun je de kids wel blij maken!

Geplaatst op

in


Mijn digitale tekeningen

Mijn draadkunst

Wil jij ook zo´n tof kunstwerk van jouw paard?
Wat kost dat?