1. Prijzen

We maken gebruik van 3 standaard pakketten, daar is het ook mogelijk om een extra paard toe te voegen aan een tekening. Mochten er uitgebreidere wensen zijn kan dat tegen een meerprijs gedaan worden. De prijzen zijn inclusief BTW.

2. Betaling

De betaling moet voorafgaand aan het tekenen worden voldaan via tikkie of bankoverschrijving. Dit zal gebeuren nadat we overlegd hebben of de foto goed genoeg is en welke stijl de klant het meeste aanspreekt. En natuurlijk welke kleuren je wilt gebruiken.

Wanneer de betaling is ontvangen wordt de tekening ingepland en op de afgesproken datum afgeleverd.

3. Levering

De tekening wordt standaard geleverd in drie formaten: een PDF met een achtergrond, PNG-bestand met transparante achtergrond en JPG-bestand met achtergrond. Het is mogelijk om vooraf formaten aan te geven als de klant het op specifieke formaten wilt laten drukken zodat ik er rekening mee kan houden.

Als het na de betaling wordt aangegeven kan er tegen meerprijs nog aangepaste formaten of achtergronden worden gemaakt.

4. Eigendom en Gebruik

De verkoper behoudt het auteursrecht van alle gemaakte digitale portretten. De klant heeft het recht om het digitale portret te gebruiken voor persoonlijke doeleinden (zoals laten afdrukken) en op sociale media, maar mag het niet doorverkopen. Commercieel gebruiken voor je eigen bedrijf is toegestaan maar vraag eerst toestemming via serita@serita.nl.

5. Kwaliteit van de Foto’s

De klant moet een foto aanleveren van hoge kwaliteit en met voldoende details van het paard. Het paard moet goed zichtbaar zijn en in een goede houding staan. Voor de beste resultaten moet de foto scherp en helder zijn. Voor ik begin aan de opdracht overleggen we samen of de foto van de juiste kwaliteit is om dit te kunnen doen.

6. Communicatie

We communiceren over de tekeningen en eventuele voorkeuren voor kleuren voordat het tekenen begint.  Zo ook over formaten, achtergronden en dergelijken. We zullen ook eventuele vragen van klanten beantwoorden en hen adviseren over het kiezen van de beste foto’s.

7. Privacy

Alle persoonlijke informatie die klanten aan ons verstrekken, wordt vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden.

8. Annulering en Teruggave

Nadat de betaling is ontvangen zal het tekenen starten en kan de klant de bestelling niet annuleren en vindt er geen teruggave van de betaling plaats.

Door het plaatsen van een bestelling voor een digitaal paardenportret, gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.