Leuke (knutsel)activiteiten en spelletjes voor je ponykamp?

Een ponykamp is vaak voor de kinderen een van de hoogtepunten van het jaar. De hele dag of misschien wel meer dagen actief zijn met je favoriete pony’s en vlak bij ze slapen. Geweldig! Hoe leuk is het dan dat je tijdens de activiteiten op het ponykamp aan de slag kan met je favoriete pony tijdens het knutselen of zelf je eigen spelletje maken met je favoriete pony’s. Ik maak digitale portretten van de pony’s en vervolgens kun je ze eindeloos uitprinten en gebruiken tijdens al je komende pony kampen. Een paar ideeën wat je kunt doen met de digitale tekeningen

Paarden kleurplaten

Kleurplaten blijven natuurlijk altijd populair: je kunt er van alles mee doen. Ze laten inkleuren met stift, potlood, waterverf en misschien wel een heuze kleurwedstrijd tijdens het ponykamp. Wat ook leuk is om ze bijvoorbeeld te laten beplakken met crepepapier of kleine stukjes gekleurd papier. Geeft weer allemaal leuke effecten. Leuk voor tijdens de regenachtige dagen of gewoon even als rustigere activiteit tussendoor.

Download hier gratis ponykamp kleurplaten

Klik op de afbeeldingen om het bestand te downloaden die je kunt uitprinten.

Eigen Memory spel knutselen

Wat ook super leuk is om een printbaar memory spel te maken. Laat ze het zelf inkleuren en hun favoriete pony’s kiezen. Zo kunnen ze fijn het eigen spel in elkaar knutselen. Print de memory kaartjes uit en lijm aan de achterkant een dikker papier/karton zodat het niet doorschijnt als ze het gekleurd hebben. Laat ze het uitknippen en inkleuren. En hoe trots kunnen ze dan straks thuis hun eigen memory spelen met broertjes, zusjes, of mamma en pappa.

Download hier gratis een paarden-memoryspel

Het allerleukste is het natuurlijk met je eigen pony’s en paarden maar ik heb ook een spel gemaakt die je zo gratis mag downloaden en gebruiken!

Klik op de afbeelding om het bestand te downloaden die je kunt uitprinten.

Eigen puzzel knutselen

Ook leuk om te doen met hun favoriete pony, een puzzel maken. Print een kleurplaat uit en laat ze die eerst mooi inkleuren. Voor de stevigheid kun je weer een extra dik papier of kartonnen velletje achterop plakken en dan gewoon laten verknippen. Zo maken ze hun eigen gemaakte puzzel van hun favoriete pony.

Ze kunnen natuurlijk zelf kiezen hoe moeilijk ze de puzzel maken, meer stukjes is veel moeilijker dan minder 🙂 Zo kunnen ze het allemaal op hun eigen niveau doen.

Download hier je gratis puzzel

Klik op de afbeeldingen om het bestand te downloaden die je kunt uitprinten.

T-shirt inkleuren met eigen pony

Wat ook leuk is is de pony’s laten drukken op een wit tshirt en dan iedereen met textielstiften laten inkleuren! Ik bestel vaak t-shirts voor mijn tekeningen via Spreadshirt, fijne kwaliteit, goede klantenservice. Duurt alleen ongeveer een weekje na bestelling voor je ze binnen hebt.

Kleurplaat, puzzel, memory of tshirt met jullie eigen pony’s

Hier kun je natuurlijk alvast wat toffe voorbeelden downloaden en GRATIS uitprinten maar wil je het nou van de pony’s en paarden bij jullie op stal/manege hebben? Stuur me gerust even een berichtje. Afhankelijk van de hoeveelheid paarden en de kwaliteit van de foto’s maak ik aparte prijsafspraken met jullie. Jullie krijgen dan de digitale bestanden en kunnen het dus onbeperkt uitprinten en gebruiken tijdens ponykampen, open dagen of gewoon voor een leuk knutselhoekje in de kantine.

Een paar richtprijzen:

  • 5 kleurplaten die ook in de puzzel uitvoering mee komen – € 80,-
  • 10 kleurplaten met elk 1 pony of paard – € 100,-
  • 12 kleurplaten met elk 1 pony of paard + memory spel – € 130,-

Geplaatst op

in


Mijn digitale tekeningen

Mijn draadkunst

Wil jij ook zo´n tof kunstwerk van jouw paard?
Wat kost dat?