Leuke cadeau’s voor een paardengek?

Ben je op zoek naar een origineel en gepersonaliseerd cadeau voor een paardenliefhebber? Laat mij je helpen. Voor een paardenmeisje kan je natuurlijk weer aan komen met een bon voor de EJ of het volgende dekje of leuke halster maar hoe leuk is het als ze een digitaal portret krijgen van hun favoriete foto van hun eigen paard of pony?

Een digitaal kleurrijk portret

Ik maak de digitale portretten aan de hand van een (goede kwaliteit) foto. Je kunt zelf kiezen welke van de stijlen je het mooiste vindt en natuurlijk welke kleuren ik moet gebruiken.

Meestal kan ik een tekening wel relatief snel af hebben – soms ben ik op wedstrijd dan duurt het wat langer! Dus wil je zeker weten dat ik hem op tijd klaar heb neem dan even contact met me op dan kijken we altijd even wanneer ik het af kan hebben.

Een t-shirt met je eigen paard

Dit was eigenlijk waarom ik er mee begonnen was – ik vond helemaal geen leuke tshirts en tanktop meer! Ik wilde vrolijke opdrukken 🙂

Ik laat ze maken via Spreadshirt – met een weekje heb je ze in huis ongeveer! Ze hebben daar veel keuze in soorten en maten kleding – let wel even goed op de matentabellen en bestel niet zomaar een maat want ze verschillen enorm.

Maar er zijn natuurlijk veel meer bedrijven die shirts drukken. Wat ik fijn vind is dat de klantenservice ook heel goed is, mocht per ongeluk de verkeerde maat hebben of er is iets mis gegaan denken ze altijd goed met je mee.

Een kunstwerk van je paard aan de muur

Je eigen kunstwerk – aan de muur dat is toch ook super tof? Misschien kan je zou je eerste paard combineren met je topper van nu! Er zijn natuurlijk super veel partijen die dit soort dingen maken zoals:

Een kunstwerk op je (rug)tas

Ook leuk is om je kunstwerk op een tas te laten drukken, ook weer bij Spreadshirt hebben ze naast gewone tassen ook rugtassen, sporttassen en gymtassen. Super leuk voor alle penny meisjes – misschien hun favoriete manege pony of paard erop?

Geplaatst op

in


Mijn digitale tekeningen

Mijn draadkunst

Wil jij ook zo´n tof kunstwerk van jouw paard?
Wat kost dat?